Un român a murit şi alţi doi au fost răniţi în urma unui impact violent. Coliziune între trei automobile

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei

Un român a decedat şi alţi doi au fost răniţi, în această seară, în urma unui accident rutier care a avut loc în județul Vrancea.

 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, un bărbat a decedat şi alţi doi au fost răniţi în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN2 / E85, la Domneşti.

"Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier sesizat prin apel 112, pe DN2 - E85, la Domneşti, unde a avut loc o coliziune între trei autovehicule. În urma accidentului, a rezultat rănirea a trei persoane. Din nefericire, o persoană a decedat", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, un bărbat în vârstă de 43 de ani a decedat, iar alţi doi au fost transportaţi la spital.

"În urma accidentului rutier, un bărbat de 43 de ani, care a fost resuscitat conform protocolului, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul.

Un bărbat de 38 de ani a suferit un traumatism de coloană şi un traumatism cranio-cerebral deschis, iar unul de 33 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, ambii fiind transportaţi la UPU Foşani pentru îngrijiri medicale. Un alt bărbat de 48 de ani, care a fost implicat în accidentul rutier, a refuzat transportul la unitatea medicală", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat pentru câteva zeci de minute, informează Agerpres.

 

Bebeluș român, de doar un anișor, a fost rănit într-un accident rutier grav

 

Un accident asemănător a avut loc în județul Neamț, unde pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată, produs pe DN 2, pe raza comunei Tupilați. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că accidentul s-a soldat cu rănirea unei persoane. La fața locului au fost efectuate manevre pentru descarcerarea sa și acordarea de îngrijiri medicale. 

Prin apel la 112, in jurul orei 13:40, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier în urma căruia o persoană a rămas încarcerată, produs pe DN 2, pe raza comunei Tupilați. La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA ).

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau 5 persoane. O persoană, conducătorul unui autoturism, a rămas încarcerată. Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat de 62 de ani. Victima, semiconștientă, a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la CPU Roman.

Echipajul SMURD EPA a preluat din celălalt autoturism implicat în accident un copil de 1 an și l-a transportat la CPU Roman. Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel