Un român a murit în timpul unei competiţii de tenis de masă pentru amatori. Polițiștii au demarat o anchetă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român a murit în timpul unei competiţii de tenis de masă pentru amatori. Polițiștii au demarat o anchetă.JPG
Un român a murit în timpul unei competiţii de tenis de masă pentru amatori. Polițiștii au demarat o anchetă.JPG

Un sportiv a decedat, duminică după-amiază, în timpul unei competiţii de tenis de masă pentru amatori care avea loc în comuna prahoveană Brazi.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi, în jurul orei 16,00, despre faptul că, în timpul unei competiţii sportive care a avut loc în comuna Brazi, unui bărbat i s-a făcut rău. Acesta participa la o competiţie de tenis de masă pentru amatori.

"În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Brăila. În urma manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul medical sosit la faţa locului a fost declarat decesul bărbatului în cauză", arată sursa citată. Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Vezi si:

 

O femeie a murit aseară la UPU Focșani, după jumătate de oră de la internare. Conducerea spitalului a declanșat o anchetă internă

 

Femeia s-a prezentat la spital cu amețeli, greață și vărsături, fiind diagnosticată cu depresie. Aceasta s-a stins din viață înainte ca medicii să o poată ajuta.

Joi seară, la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani, s-a prezentat o femeie în jur de 50 de ani cu o stare de rău. Aceasta lua tratament pentru depresie și a fost adusă la spital cu ambulanța, la ora 18.00.

Deși a preluat-o imediat un asistent pentru o consltație rapidă, pacienta a fost internată abia în jurul orei 20.00, după ce s-a eliberat un pat. Aproximativ jumătate de oră mai târziu, femeia a intrat în stop cardiac și a murit. Conducerea spitalului a declanșat o anchetă internă, în cadrul căreia se va verifica dacă au fost respectate toate procedurile și protocoalele medicale.

 

O femeie a murit subit la jumătate de oră după ce a fost internată

 

„Pacienta a fost adusă la UPU de către ambulanță, la ora 18.00. Evaluarea făcută de către asistentul de pe ambulanta evidențiază funcții vitale normale: pacienta conștientă, cooperanta, TA în limite normale, afebrilă. Ajunsă în UPU, pacienta a fost preluată de către asistentul de triaj. Din anamneza făcută de către asistentul de triaj reiese că pacienta declara parestezii, amețeli, greață și vărsături.

Prima evaluare a pacientei făcută de către asistentul de triaj indica stare de conștiență și parametrii vitali normali, fără un risc vital imediat, pacienta rămânând sub monitorizarea asistentului de triaj până la eliberarea unui pat în UPU, conform protocolului. La a doua evaluare făcută de către asistentul de triaj, starea de conștiență și parametrii vitali ai pacientei se mențin normali.

În jurul orei 20.00 s-a eliberat un pat și pacienta a fost preluată de către medicul de gardă. În timpul anamnezei pe care medicul de gardă a efectuat-o imediat, pacienta fiind conștientă și cooperantă relatează despre starea de depresie pentru care este în tratament, despre faptul că nu mai merge la serviciu de câteva zile, că nu se mai alimentează și că, în ultimele zile, aceste stări s-au acutizat, apărând și senzația de greață și vărsătura.

În acest timp, se încep: efectuarea investigațiilor, recoltarea analizelor și tratamentul perfuzabil indicat de medic. La aproximativ jumătate de ora, pacienta intră în stop cardio-respirator. Se începe de urgență resuscitarea, însă fără răspuns.”, scrie într-un comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Focșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel