Un român a murit și alți 3 sunt în stare gravă după un accident auto extrem de violent

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură hoy.es
Sursa foto: captură hoy.es

O persoană a murit și alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs miercuri pe șoseaua de centură a orașului Focșani.

Două mașini s-au lovit frontal, la Focșani, după ce unul dintre șoferi nu a dat prioritate, transmite corespondentul MEDIAFAX. Accidentul s-a produs pe DN2, pe șoseaua de centură a orașului Focșani.

Polițiștii au stabilit că unul dintre șoferi a circulat cu viteză și a pierdut controlul volanului din cauza drumului umed, intrând pe contrasens și lovind frontal altă mașină.

„Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de mers, carosabilul era umed. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, autoturismul a intrat pe contrasens și a lovit frontal altă mașină care circula regulamentar. Sunt patru victime din ambele mașini”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul IPJ Vrancea, Zorel Burlan.

Ulterior, polițiștii au anunțat că o mașină condusă de un bărbat de 62 de ani, din București, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un autoturism condus de o femeie 61 de ani, din Focșani.
Un pasager în vârstă de 59 de ani din București, din mașina care a pătruns pe contrasens, a murit la spital, iar celălalt pasager a fost rănit grav.

Cei doi șoferi sunt răniți ușor.

La fața locului se află mai multe echipaje de Poliție și SMURD.

În zona în care s-a produs accidentul se circulă pe un singur fir, precizează polițiștii vrânceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel