Un român a înjunghiat mortal un bărbat și pe altul l-a rănit grav, într-o benzinărie din Spania: A fugit apoi cu un microbuz

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Un român a înjunghiat mortal un bărbat și l-a rănit grav pe altul, într-o benzinărie. Atacatorul a încercat să fuga
Spania. Un român a înjunghiat mortal un bărbat și l-a rănit grav pe altul, într-o benzinărie. Atacatorul a încercat să fuga

Un român a fost arestat după ce, în timpul unei certe la o benzinărie, a atacat cu un cuțit două persoane. Tragedia a avut loc în La Jonquera

 

Mossos d'Esquadra au arestat un român, de 29 de ani, acuzat că a înjunghiat doi șoferi de camioane, în La Jonquera (Girona). Unul dintre bărbații răniți a murit în urma rănilor suferite, au declarat surse apropiate anchetei, citate de presa din Spania.

Poliția regională a anunțat că, potrivit unui martor, evenimentul s-a produs la o benzinărie din orașul La Jonquera (Girona), în jurul orei 23:40, când, în timpul unei discuții între trei persoane, una dintre ele le-a înjunghiat pe celelalte două și a fugit de locul faptei cu vehiculul său.

Potrivit martorului, atacatorul, cetățean român, a fugit de la fața locului cu o dubă. La scurt timp, o patrulă a localizat vehiculul cu care presupusul autor a scăpat și l-a identificat pe bărbat. După ce a fost arestat, autorul atacului a fost acuzat de infracțiunea de omucidere și rănire gravă. Motivul atacului și relația dintre cei trei participanți la discuție nu au fost încă clarificate, relatează elperiodico.com.

 

Doi bărbați au fost înjunghiați. Unul dintre ei a murit pe loc

 

 

După ce au fost înștiințați de către martori de cele întâmplate, mai multe patrule ale Mossos și echipe ale Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s-au deplasat la locul evenimentelor, unde au găsit cele două victime. Din păcate, unui dintre bărbații înjunghiați nu a putut fi salvat. Cea de-a doua victimă a primit îngrijiri medicale. Medici spun că  pacientul va supraviețui. 

Agenții de la Divizia de Investigații Criminale din Regiunea Poliției Girona au preluat ancheta pentru a afla circumstanțele atacului. Atacatorul,  cetățean român, va merge în custodia instanței de gardă Figueres.

În luna august,  un alt șofer de camion a fost arestat după ce a lovit intenționat un coleg, apoi a fugit în direcția opusă pe autostrada N-II, când trecea prin același oraș din Girona. Înainte de lovi mortal pe victima, bărbatul de 39 de ani a acroșat într-un sens giratoriu cu un autoturism înmatriculat în Franța, al cărui șofer a fost rănit și a fost evacuat cu elicopterul.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel