Un român a impresionat până la lacrimi o ucraineancă: „Să știi că ai ajutat o mamă a patru copii!”. Gestul bărbatului a devenit viral

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un român a impresionat până la lacrimi o ucraineancă „Să știi că ai ajutat o mamă a patru copii!”. Gestul bărbatului a devenit viral
Un român a impresionat până la lacrimi o ucraineancă „Să știi că ai ajutat o mamă a patru copii!”. Gestul bărbatului a devenit viral

Un român a fost apreciat de o ucraineancă, mamă a patru copii, după ce i-a oferit suma de 200 de lei într-o benzinărie din Brașov. Gestul românului a devenit viral pe rețelele de socializare.

Femeia a povestit pe pagina de Facebook cum un român de aproximativ 65 de ani i-a dat suma de 200 de lei când se afla într-o benzinărie și că i-au dat lacrimile de emoție.

„Acești bani mi-au dat un bărbat de 60-65 de ani la benzinărie, când am ieșit la mașină după ce am plătit rezervorul plin. Și-a șters parbrizul și m-a întrebat: Ucraina? (în limba română) Răspunsul meu este: Ucraina. Probabil m-a așteptat când a văzut plăcuțele de înmatriculare ucrainene.

Și-a deschis portofelul și mi-a dat 100 de lei. Și spune: Slavă Ucrainei! Am început să plâng. Am refuzat să iau bani pentru că avea și o mașină veche, dar și-a deschis portofelul și îmi mai dă 100 de lei! Spune că ai nevoie de astea! Glorie Ucrainei!

Mulțumesc! La urma urmei, el nu știe că încă patru copii mă așteptau acasă. Bine ca nu i-am spus, ca altfel își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar el nu m-a lăsat. Dacă dintr-o dată, cumva omul ăsta îmi citește postarea - să știi că ai ajutat o mamă a patru copii. M-am urcat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile ca să mă pot mișca și nu înțelegeam! Cum așa!!!

Întreaga lume ne susține și ne ajută! Ne dau locuințe gratis, mâncare, haine, bani! Și vecinii Rusiei ne omoara!

Mulțumesc!!!! Vă mulțumesc tuturor! Cine m-a adăpostit cu copiii! Care ne ajută în toate! Prietenilor mei, care trimit bani, să avem din ce trăi!

Camarazi! Războiul mă învață multe. Războiul deschide mulți ochi! Mulțumindu-i pentru experiență. Dar, te rog, pleacă de lângă noi. Nu merităm asta! Du-te înapoi de unde ai venit!”, a scris ucraineanca pe pagina de Facebook.

Gestul românului a făcut înconjurul internetului, având zeci de mii de distribuiri și aprecieri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel