Un român a fost arestat după ce a profitat de un bărbat într-o saună din centrul Madridului

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Mașini ale Poliției Locale dintr-o localitate din Spania (Foto: ultimahora.es)
Mașini ale Poliției Locale dintr-o localitate din Spania (Foto: ultimahora.es)

Un bărbat de naționalitate română a fost arestat sub acuzația de agresiune sexuală, după ce ar fi drogat și violat un bărbat spaniol într-o saună.

Conform presei spaniole, incidentul șocant a avut loc în centrul Madridului, când românul în vârstă de 26 de ani, împreună cu un alt suspect, ar fi drogat și violat un bărbat spaniol în vârstă de 40 de ani într-o saună specială pentru bărbați. 

Evenimentul tragic a avut loc în primele ore ale dimineții de sâmbătă, 16 martie, la Sauna Paraíso, un loc cunoscut pentru comunitatea LGBTQ+ din cartierul Malasaña. Potrivit martorilor, cei doi agresori au drogat victima, lăsându-l pe bărbatul de naționalitate spaniolă inconștient, după care au comis actul de viol.

 

Românul a fost prins și arestat de poliție la scurt timp după agresiunea comisă

 

Victima, care și-a recăpătat cunoștința în timpul agresiunii, a strigat după ajutor. Cu toate acestea, personalul saunei nu a intervenit pentru a-l proteja sau pentru a solicita asistență medicală. În cele din urmă, poliția a fost chemată la fața locului și a arestat unul dintre presupuși agresori, un bărbat român în vârstă de 26 de ani. Cel de-al doilea suspect a reușit să părăsească locația și este căutat în prezent de autorități.

Victima a fost transportată la Fundația Jiménez Díaz pentru a primi îngrijiri medicale și tratament pentru rănile sale. În timp ce victima se află în grija specialiștilor, poliția continuă să ancheteze cazul și să caute al doilea suspect.

Acest comportament șocant a provocat îngrijorare și indignare în comunitatea locală și în rândul organizațiilor de drepturile omului, subliniind importanța asigurării unui mediu sigur și protejat pentru toți membrii societății. Autoritățile continuă să solicite colaborarea publicului pentru identificarea și prinderea celui de-al doilea suspect și asigurarea faptelor în instanță în conformitate cu legea.

 

------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel