Un român a făcut prăpăd cu BMW-ul său, pe o șosea din Germania: Polițiștii au fost surprinși când au văzut cu cine au de-a face

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român a produs un accident grav în Bavaria, pagubele depășind 18.000 de euro

Incidentul s-a petrecut miercuri, 20.12.2023, în jurul orei 09:10. Un român în vârstă de 29 de ani se afla la volanul BMW-ului său pe drumul ce leaagă localitățile Kasing și Kösching. Din motive încă neexplicate, tânărul de 29 de ani a intrat brusc cu mașina pe banda din stânga.

De pe contrasens venea un autoturism Volkswagen condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani din Kösching. În ciuda manevrei de evitare inițiate de bărbatul din Köschingen, cele două vehicule s-au ciocnit puternic. În urma coliziunii, bărbatul de 42 de ani din Kösching a fost ușor rănit.

Șoferul responsabil de accident și pasagerul său nu au fost răniți. De asemenea, ambele vehicule au suferit pagube materiale considerabile, în valoare totală de aproximativ 18.000 de euro.

Românul băuse înainte de a se urca la volan

 

În timp ce investigau accidentul, polițiștii au detectat un miros de alcool la persoana responsabilă de accident. Un test cu aparatul etilotest efectuat la fața locului asupra românului de 29 de ani a relevat o alcoolemie de aproximativ 1,6 la mie.

Prin urmare, au fost demarate cercetări față de persoana responsabilă de accident sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în pericol a circulației rutiere și vătămare corporală din culpă în traficul rutier.

În cadrul anchetei, a fost prelevată o probă de sânge de la șoferul beat care a provocat accidentul.

În plus, românul în vârstă de 29 de ani a fost nevoit să predea permisul de conducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel