Un român a dispărut în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul: „Șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Constantin Ignat, zis Ciripelu, un român în vârstă de 39 de ani, a dispărut în afara granițelor, în urmă cu câteva zile.

Potrivit apropiaților, bărbatul se deplasa dinspre Italia spre Târgu-Neamț cu autocarul unei firme din orașul de sub Cetatea Neamț și ar fi fost văzut ultima dată la granița Italiei cu Slovenia. „Cum a fost posibil ca șoferul autocarului de transport persoane să își continue drumul deși un călător lipsea, nu știm”, relatează ziartarguneamt.ro.

„Ar fi făcut o oprire la un auto grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim, teafăr și nevătămat”, povestește un apropiat, conform sursei citate.

2. Un român a... (un-roman-a-disparut-in-timp-ce-se-intorcea-din-italia-cu-autocarul-soferii-nu-au-anuntat-autoritatile--nu-stim-cu-exactitate-ce-s-a-intamplat.jpg)

 

Familia cere ajutorul oamenilor

 

Autoritățile din zonă au fost anunțate.

Semnalmente: înălțime 1,65 cm, ochi albaștri, păr blond tuns scurt.

Ultima dată, persoana dispărută era îmbrăcată într-un trening negru adidas și o geacă albastră.

Ciripelu a fost dat în urmărire și de Poliția Română, dispariția lui fiind anunțată oficial pe 27 ianuarie, de mama lui, la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel