Un român a ameninţat cu o macetă un grup de tineri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român a ameninţat cu o macetă un grup de tineri
Un român a ameninţat cu o macetă un grup de tineri

Un bărbat de 35 de ani din Galaţi, aflat în stare de ebrietate, a fost imobilizat şi reţinut de jandarmi, după ce a ameninţat cu o macetă un grup de tineri în scara unui bloc, informează, luni, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către Dispeceratul unităţii de poliţie pe o stradă din cartierul Micro 19, după ce la 112 a fost sesizat că o persoană este atacată cu o sabie.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat trei tineri care ţin blocată uşa de acces într-o scară de bloc. Tinerii le-au spus jandarmilor că în interior se află o persoană care are în mână o sabie şi au încercat să o oprească, blocând uşa.

Jandarmii le-au cerut celor trei să lase uşa liberă, iar în acel moment, din casa scării a ieşit un bărbat cu o macetă în mână şi a încercat să lovească una dintre persoanele aflate la faţa locului. Văzând că de faţă sunt şi jandarmii, acesta s-a îndreptat către oamenii legii, dar a fost deposedat imediat de arma albă şi imobilizat.

 

A ieşit cu o sabie, cu care a încercat să îi lovească



Agresorul, în vârstă de 35 ani, a fost condus la sediul poliţiei, unde le-a declarat jandarmilor că a ieşit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, dar a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenţei macetei asupra sa.

La rândul lor, tinerii au declarat jandarmilor că l-au văzut pe agresor la o scară de bloc alăturată, în timp ce striga la un amic să coboare şi să discute, dar după o perioadă de timp acesta a mers spre scara sa de bloc, iar când a trecut pe lângă ei s-a uitat ameninţător şi în scurt timp a ieşit cu o sabie, cu care a încercat să îi lovească.

Speriaţi, tinerii au fugit şi au sunat la 112, sesizând incidentul. Unul dintre tineri a observat momentul când agresorul a intrat într-o scară de bloc şi a blocat uşa până la sosirea forţelor de ordine publică.

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt continuate de poliţie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel