Un rechin care a ucis un bărbat în largul unei stațiuni turistice egiptene, a fost bătut până la moarte de localnici în semn de răzbunare

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un rechin care a ucis un bărbat în largul unei stațiuni turistice egiptene, a fost bătut până la moarte de localnici în semn de răzbunare
Un rechin care a ucis un bărbat în largul unei stațiuni turistice egiptene, a fost bătut până la moarte de localnici în semn de răzbunare

Un rechin care a mutilat și a ucis un bărbat în largul unei stațiuni turistice egiptene, a fost scos din mare și ucis de localnici în Egipt.

La începutul acestei săptămâni, un rechin tigru a târât un bărbat rus sub apă, omorându-l în cele din urmă, într-o stațiune populară din Marea Roșie, în timp ce alți turiști priveau îngroziți.

 

Moarte tragică pentru un bărbat ucis de un rechin



Rechinul "ucigaș", lung de 3,5 metri, l-a ucis pe Vladimir Popov, în vârstă de 23 de ani, în timp ce tatăl său privea neajutorat de la mal.

Tatăl lui Popov a declarat presei locale: "Ne-am dus la plajă să ne relaxăm. Fiul meu a fost atacat de un rechin. Totul s-a întâmplat în câteva secunde. Această măcelărie de carne s-a întâmplat în 20 de secunde... este doar un fel de soartă malefică".

Rememorând cumplita tragedie, un martor ocular a declarat: "A fost o tragedie îngrozitoare. Rechinul a apărut și l-a mușcat imediat pe bărbat. El a încercat să înoate pentru a se îndepărta de rechin, dar nu a putut. A târât corpul timp de două ore. L-a târât în mod constant sub apă."

 

Cetățenii au fost avertizați de Ministerul egiptean al Mediului să rămână vigilenți



Cetățenii au fost avertizați de Ministerul egiptean al Mediului să rămână vigilenți, iar turiștii din stațiune au fost sfătuiți să urmeze instrucțiunile personalului hotelului.

Autoritățile au închis o rază de 46 de mile de coastă și au declarat-o interzisă până duminică. Iar acum, prădătorul a fost capturat de către localnici, fiind scos din mare într-o plasă de pescuit înainte de a fi aruncat pe plajă și bătut cu cruzime în semn de răzbunare.

În timp ce localnicii se apucau de săpat, rechinul părea să fie încă în viață, cu un cârlig înfipt în nas. Unul dintre bărbați a fost văzut lovindu-l în mod repetat în cap cu o bară de metal.

Autoritățile egiptene au confirmat ulterior că rechinul a fost, într-adevăr, prins și ucis

Cercetătorii caută acum să afle dacă rechinul a fost sau nu responsabil pentru alte atacuri anterioare.

Atacurile rechinilor sunt, în general, destul de rare, în 2022 fiind înregistrate 57 de atacuri neprovocate în întreaga lume. Doar cinci dintre aceste atacuri se încheie cu decese, alte patru decese fiind atribuite atacurilor "provocate".

Două dintre aceste omoruri neprovocate au avut loc în Hurghada, Egipt, ceea ce îl plasează pe primul loc, împreună cu Africa de Sud, ca națiune cu cele mai multe.

În anii trecuți, un turist din Republica Cehă a fost ucis de un rechin în largul unei plaje din Marea Roșie în 2018, în timp ce un turist german a avut o soartă similară cu trei ani mai devreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel