Un profesor român, supraveghetor la prima probă a Bacalaureatului, confirmat cu COVID-19

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un cadru didactic care a făcut parte din comisia de supraveghere la examenul de Bacalaureat de la Liceul Pedagogic "Vasile Lupu" din Iaşi a fost confirmat cu COVID-19.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Luciana Antoci, a declarat, pentru Agerspres, că este vorba despre o profesoară confirmată cu COVID-19 după ce luni a participat la supraveghere la examenul de Bacalaureat, la Liceul Pedagogic din Iaşi.


"Luni dimineaţă, a trecut de filtrul epidemiologic, având temperatura sub 37,3 grade, a depus declaraţie pe proprie răspundere conform căreia în familie nu are pe nimeni bolnav şi nu a intrat în contact cu cineva confirmat. De altfel, s-a simţit bine pe toată perioada probei. Luni, spre seară, a început să se simtă rău, marţi a fost la clinică pentru a fi testată. Rezultatul a fost pozitiv", a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi.
Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a început o anchetă epidemiologică.


"Cadrul didactic şi profesorul cu care a supravegheat în aceeaşi sală nu au mai intrat în comisie. Ancheta epidemiologică făcută de DSP Iaşi a arătat faptul că regulile şi procedurile au fost respectate în acel centru de examen, motiv pentru care au continuat celelalte probe ale examenului de Bacalaureat", a precizat Luciana Antoci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel