Un poliţist din Slatina s-a sinucis la nici 40 de ani. Doi copii au rămas orfani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un poliţist din Slatina s-a sinucis la nici 40 de ani. Doi copii au rămas orfani
Un poliţist din Slatina s-a sinucis la nici 40 de ani. Doi copii au rămas orfani

Tragedie în familia unui tânăr polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care, luni seara, a recurs la un gest necugetat. La nici 40 de ani împliniți, Viorel Andrei, căsătorit și cu doi copii, un băiat și o fată, și-a spânzurat în propria locuință din municipiul Slatina.

De-a lungul carierei sale, polițistul  de la Biroul Rutier al Poliției Slatina a făcut multe fapte bune, implicându-se în multe cazuri umanitare. Viorel Andrei lucra din anul 2002 în cadrul Poliției Olt, fiind ani buni la Biroul Rutier al Poliției municipiului Slatina, iar din anul 2018 era detașat în cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt. Se pare că bărbatul a recurs la un asemenea gest, deoarece suferea de o boală incurabilă.

„Despre câți oameni putem spune că sunt excepționali, că luminează pe oriunde trec? Puțini, iar noi am cunoscut unul. Voluntarul nostru, Viorel Andrei, în prezența ta și cu sprijinul tau am simțit că putem realiza orice. Cu calm, cu seninătate și bunătate uriașe, ai ajutat oriunde a fost nevoie, în timpul liber, cu devotament și mărinimie. Nu te vom uita, om excepțional! Dumnezeu să te odihnească în pace!“, este mesajul celor de la Crucea Roșie Olt.

 

Viorel Andrei va fi condus, joi, pe ultimul drum 

 

„Drum lin către îngeri om minunat! N-am crezut vreodată ca voi posta asta! Sper din tot suflet ca acolo Sus Dumnezeu să îți întoarcă toate faptele bune pe care le-ai făcut aici pe pământ și toate lacrimile nostre să te ajute să ajungi în locul pe care îl meriți, suflet bun! Adio prieten drag!”, a scris Andreea pe pagina de socializare a omului legii. 

Trupul neînsufeţit al poliţistului a fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea necropsiei, Viorel a fost depus la capela Catedralei Episcopale, de lângă Școala Gimnazială 3 din localitate. Miercuri dimineață, trupul omului legii va fi dus la casa părintească din Sârbii Măgura. Joi, Viorel Andrei va fi condus pe ultimul drum, înmormântarea având loc în cimitirul din localitatea sa natală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel