Un polițist român a lăsat pieton un pilot de curse din Austria, care „zbura“ cu 230 km/h cu un Ferarri, apoi s-a fotografiat alături de el

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un şofer a fost depistat marţi, 26 iulie, de poliţiştii din cadrul Brigăzii de Poliţie Autostrăzi - A1 Deva – Nădlac, conducând un Ferrari cu viteza de 230 km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h.  Polițistul care l-a lăsat fără permis s-a fotografiat alături de el după aceea. Recentul pieton este un pilot de curse din Austria.

Polițistul Valer Kovacs a făcut o nouă victimă printre șoferii de lux care-și pun la încercare caii putere pe autostrada A1, Deva – Nădlac. De această dată este vorba despre un pilot de curse din Austria, care a rămas fără carnet pentru 120 de zile, după ce a intrat în vizorul radarului mânuit de polițistul bănățean.

„Ieri am întâlnit prin lunetă radarului un pilot de curse din Austria cu un Ferrari ce dezvoltă 700cp și se deplasa cu 230km/h. Un om obișnuit cu viteze astronomice, din păcate legea este lege pentru toată lumea, indiferent de meserie sau situație.

Un polițist român a lăsat pieton un pilot de curse din Austria

 

I-am explicat pericolele la care se expune, a înțeles mesajul meu și l-am rugat pe viitor să nu mai confunde autostrada cu circuitul de curse.

La final ne-am oferit o strângere de mâna în semn de respect reciproc. Așa cum v-am promis, voi face câte o poză cu fiecare dintre voi, care doriți acest lucru, indiferent de situație. Protejați viață”, este mesajul postat de Valer Kovacs pe contul sau de Facebook.

Potrivit unui comunicat al IGPR, șoferul vitezoman a fost înregistrat circulând cu 230 km/h, pe un sector de drum unde viteză maximă este de 130 km/h.

”La data de 26.07.2022, polițiștii din cadrul Brigăzii de Poliție Autostrăzi A1 Deva – Nădlac au depistat în trafic, pe A1, la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj – Deva, în apropierea localității Margina, din județul Timiș, un bărbat de 46 ani, care ar fi condus un autoturism cu viteză de 230 km/h, pe un sector de drum limitat la 130 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 1.305 lei, fiindu-i aplicată și măsură complementară a suspendării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 120 de zile, eliberându-i-se o dovadă fără drept de circulație”, au transmis autoritățile polițienești.

Cine e poliţistul care prinde şoferii şpăgari. A devenit vedetă pe TikTok

 

"Valer Kovacs este un poliţist mai rebel, un poliţist care încearcă să se adapteze, adică să fie în pas cu moda. Am văzut că şi pe TikTok sunt foarte mulţi tineri care nu prea au răbdare să citească toate poveştile ce le scriem noi despre cum să avem grijă să nu avem accidente. Am văzut că au o priză foarte bună filmuleţele scurte", spune poliţistul, într-un reportaj pentru Observator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel