Un pasager a deschis ușa avionului și a sărit în gol: bărbatul a căzut pe pistă chiar înainte de decolare

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un pasager a deschis ușa avionului și a sărit în gol, bărbatul a căzut pe pistă înainte de decolare
Un pasager a deschis ușa avionului și a sărit în gol, bărbatul a căzut pe pistă înainte de decolare

Scene incredibile pe Aeroportul Internațional Toronto pe 8 ianuarie: un pasager a deschis ușa unui avion și a sărit de la o înălțime de șase metri, căzând pe pistă cu puțin timp înainte de decolare.

Odată finalizată îmbarcarea, avionul Air Canada Boeing 777 era gata să decoleze pentru zborul de 13 ore către Dubai, însă un bărbat a reușit să deschidă ușa pe partea opusă de unde intră pasagerii.

Pasageru a sărit și a fost rănit. Însă nu se știe de ce pasagerul a acționat în acest fel. Imaginile accidentului au făcut ocol pe rețelele de socializare: mai mult ambulanțe și autospeciale ale pompierilor au ajuns pe pistă.

Panică în aer: Un avion cu pasageri s-a întors din drum după ce una din ferestrele cabinei s-a fisurat

Poliția Regională Peel a declarat că bărbatul se afla într-o „stare de criză”. Nu au fost încă aduse acuzații împotriva lui, dar incidentul a stârnit îngrijorări cu privire la ușurința de deschidere a ieșirilor.

„În timpul îmbarcării zborului AC056, Toronto-Dubai, pe 8 ianuarie, în timp ce aeronava se afla la poartă, un pasager care se îmbarcase normal, în loc să meargă pe scaunul din dreapta, a deschis ușa cabinei pe partea opusă a aeronavei. Pasagerul a suferit răni când a căzut pe pistă”, a transmis compania Air Canada conform Daily Mail.

Un avion cu destinația Frankfurt a aterizat de urgență în Mallorca: aeronava a fost păzită pe pistă de zeci de polițiști

Zborul, la bordul unui Boeing 777 care trebuia să transporte 319  de pasageri, a fost ulterior amânat și a decolat mai târziu. „Au fost respectate toate procedurile aprobate de îmbarcare. Continuăm să investigăm incidentul”, au mai precizat reprezentanții companiei Air Canada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel