Un avion cu destinația Frankfurt a aterizat de urgență în Mallorca: aeronava a fost păzită pe pistă de zeci de polițiști

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Românca din Italia, care a terorizat un primar, a fost trimisă cu forța în România / Sursa - Pexels
Românca din Italia, care a terorizat un primar, a fost trimisă cu forța în România / Sursa - Pexels

Uneori, situațiile de urgență apar în aeronave, în timpul zborului. Astfel, un avion a efectuat, miercuri, 10 ianuarie, o aterizare de urgență în Mallorca.

Avionul Lufthansa a aterizat neprogramat din cauza unei urgențe medicale, pe data de 10 ianuarie în Mallorca. Boeing 747-400 decolase din São Paulo, Brazilia, cu destinația Frankfurt.

Piloții au aterizat neplanificat pe insula spaniolă din cauza unei urgențe mediale la bordul avionului, relatează Diario de Mallorca. Mai exact, unei femei i s-a făcut rău, iar echipajul a decis să solicite o aterizare de urgență. Avionul a aterizat la Mallorca miercuri, 10 ianuarie, în jurul orei nouă și jumătate. Femeia a fost resuscitată de medicii, care au ajuns pe pista de aterizare, scrie hna.de.

De asemenea, zeci de polițiștii au păzit avionul care solicitate aterizarea neprogramată.  Pasagerii ar fost împiedicați să părăsească avionul fără permisiune. Astfel, oameni legii au încercat să prevină repetarea unui incident din 2021.

La acel moment, un alt avion cu pasageri din Maroc a aterizat neplanificat în Mallorca din cauza unei presupuse urgențe medicale la bord. La spital s-a dovedit că pacientul era într-o stare perfectă de sănătate. Cu toate acestea, bărbatul nu a vrut să plece de pe insula spaniolă.

La vremea respectivă, autoritățile nu au exclus faptul că ar fi putut fi vorba despre o acțiune planificată a unui grup de pasageri care a impus aterizarea de urgență pentru a ajunge ilegal în Spania. După aterizare, 21 de pasageri au fugit pe pistă și s-au cățărat peste gardul din jurul aeroportului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel