Un șofer român de TIR i-a băgat în înălbitor pe migranții pe care-i ducea din Franța în Anglia: „O încercare oribilă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Costel N., șofer român de camion în vârstă de 42 de ani, a fost condamnat, ieri, la 3 ani și 4 luni de închisoare, după ce a băgat în înălbitor trei albanezi cărora le-a promis că îi duce din Franța în Anglia.

Potrivit dailymail.co.uk, Costel N. a fost arestat pe 27 februarie de către ofițerii de Frontieră la intrarea în tunelul de sub Canalul Mânecii, lângă Calais. 

Într-un compartiment special al remorcei sale au fost descoperiți trei albanezi. Îmbrăcămintea lor era plină de înălbitor, substanța era prezentă și pe tricoul șoferului român. Remorca, care era goală, emitea și ea un miros puternic de înălbitor.

 

Românul a pledat vinovat

 

Costel N. a fost acuzat de favorizarea imigrării ilegale în Marea Britanie și a fost arestat. El a pledat vinovat la o audiere la Canterbury Crown Court din Kent, prin intermediul unei transmisii video, pe 16 aprilie.

„Aceasta a fost o încercare oribilă de a încerca să-i aducă pe oameni în Marea Britanie în mod ilegal”, a spus Chris Philp, responsabil cu imigranții. „Sper că această condamnare la închisoare a lui Costel N. trimite un mesaj clar: oricine se angajează în acest tip de criminalitate va fi prins și dus în fața instanțelor”, a mai adăugat el.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel