Un șofer român de autocar a încercat să mituiască cu 1.000 de euro un polițist de frontieră. Ce a pățit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un polițist de frontieră din Giurgiu a refuzat să ia 1.000 de euro mită de un șofer de autocar, bani pe care acesta i-a dat pentru a nu lua măsuri împotriva a doi cetățeni sirieni ascunși în mașină. Șoferul este cercetat pentru dare de mită și trafic de migranți.

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale Anticorupție, polițiștii au prins în flagrant un şofer de autocar, care a oferit suma de 1.000 euro, cu titlu de mită, unui polițist de frontieră din Giurgiu, pentru a nu lua măsurile legale cu privire la doi cetăţeni sirieni descoperiţi ascunşi în mijlocul de transport.

Sirienii au fost găsiți de polițiștii de frontieră marți cu ocazia unui control efectuat la un autocar ce aparţine unei firme de transport persoane care efectuează curse regulate pe ruta Grecia-România. Cetățenii străini au fost găsiți ascunși în spaţiul destinat odihnei şoferilor.

„Fiind întrebat despre prezenţa bărbaţilor, unul din cei doi şoferi ai autocarului a declarat faptul că persoanele sunt cetăţeni străini și nu dețin documente de identitate, sens în care i-a oferit poliţistului de frontieră, cu titlu de mită, o sumă de bani pentru a nu lua măsurile legale şi pentru a permite continuarea călătoriei cetăţenilor ascunşi”, se arată în comunicat.

Au fost anunțați ofițerii anticorupție, care l-au prins în flagrant pe şoferul autocarului când a oferit polițistului suma de 1.000 euro.

Șoferul este cercetat dare de mită și trafic de migranți, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel