Un șofer cu BMW a rămas înzăpezit după ce a intrat pe o pârtie de schi din România (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Turnul Sfatului
Sursa foto: captură Turnul Sfatului

Un șofer cu BMW a rămas înzăpezit după ce a intrat cu mașina pe pârtia de schid de la Oncești și a fost amendat de jandarmi cu 2.000 de lei, relatează Turnu Sfatului.

Potrivit jandarmilor sibieni, bărbatul s-ar fi blocat cu mașina în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00:00.

(w670) Sursa foto

Disperat, bărbatul și-a chemat doi prieteni în ajutor, însă nu au reușit să îi scoată autoturismul din nămeți. Cei doi bărbați au primit avertismente scrise după ce au urcat în același loc cu mașinile.

„Azi-noapte, în jurul orei 00:00, un bărbat a rămas blocat cu autoturismul pe pârtia Oncești, zona montană Păltiniș. Întrucât nu a avut posibilitatea de a tracta mașina, în această dimineață au venit în sprijinul său încă doi bărbați. Pentru fapta sa, sibianul a fost sancționat de jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniș cu amendă în valoare de 2000 lei pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreținerea și exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement. De asemenea, cei doi bărbați veniți în ajutor au fost sancționați cu avertisment scris”, a declarat Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu, potrivit Turnul Sfatului.

(w670) Sursa foto

Situația a fost relatată de un turist, care susține că pârtia a fost deschisă încă de la prima oră, deși automobilele puneau în pericol schiorilor.

(w670) Sursa foto 

„La primele ore ale dimineții pârtia era deschisă, așa că am încercat să vorbesc cu cineva de acolo. Mi s-a spus că se știe de prezența mașinilor pe pârtie dar că nu au ce să le facă momentan”, a transmis bărbatul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel