Un nonagenar român, jefuit de un hoț, pe care l-a lăsat în casă. Victima a rămas fără 27.000 de lei

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Casierul unei biserici, suspectat că şi-a însuşit 500.000 de lei din încasări. Bărbatul nu înregistra sumele achitate de credincioși
Casierul unei biserici, suspectat că şi-a însuşit 500.000 de lei din încasări. Bărbatul nu înregistra sumele achitate de credincioși

Un bărbat din Oradea, suspectat că a sustras 27.000 de lei din casa unui clujean de 92 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru furt calificat şi înşelăciune.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Cluj-Napoca, alături de poliţiştii Serviciului Criminalistic Cluj, dar şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, au desfăşurat, astăzi, două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Oradea, în urma cărora un bărbat, de 27 de ani, a fost reţinut 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi înşelăciune. Din cercetări a reieşit faptul că la data de 14 septembrie, cel în cauză, sub pretextul vânzării unor bunuri casnice, a pătruns în locuinţa unui bărbat de 92 de ani, din Cluj-Napoca, unde, profitând de neatenţia acestuia, a sustras dintr-o borsetă suma de 27.000 de lei", se arată într-un comunicat trimis, marţi, de IPJ Cluj.

Conform sursei citate, poliţiştii au găsit în locuinţa presupusului autor 4.000 de lei.  "Poliţiştii au pus în executare un mandat de aducere pe numele acestuia, iar ca urmare a probatoriului administrat, bărbatul de 27 de ani, din judeţul Bihor, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive. În cauză, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50%", se menţionează în comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel