Anglia. Fată de 14 ani, bunica și mătușa ei, bătute de un român care s-a dat drept curier Amazon și a năvălit peste ele în casă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român care s-a dat drept curier de la Amazon a intrat a bătut 3 femei în casa lor, în Anglia. Săndel H. mai făcuse 9 ani de închisoare pentru trafic sexual în Italia. Bărbatul a pledat vinovat și își așteaptă sentința.

Sandel Hornea, un român în vârstă de 36 de ani, s-a dat drept un curier de la Amazon pentru a intra într-o casă pentru a fura. În casa situată în comitatul Bedfordshire locuiau trei femei - o fată de 14 ani, mătușa și bunica ei - care au fost bătute de falsul curier.

După ce i-a verificat identitatea, poliția a descoperit că Sandel Hornea avea deja un dosar penal pentru infracțiuni sexuale. Potrivit presei britanice, Sandel Hornea a atacat "o fată de 14 ani, mătușa și bunica acesteia" în încercarea de a fura aparate electrocasnice și bani.

Înainte ca poliția să ajungă la domiciliu, Sandel Hornea a reușit să fugă din casă când situația a scăpat de sub control. Camerele de supraveghere au reușit să filmeze infracțiunile de jaf și violență comise de bărbat. În scenele înregistrate, falsul curier de la Amazon poate fi văzut cum o aruncă pe bunică la podea și o târăște în bucătărie. Femeia a suferit o hemoragie cerebrală.

Fată de 14 ani, bunica și mătușa ei, bătute de un român în propria casă

 

De asemenea, copila de 14 ani a fost lovit cu pumnul în față și târât pe podea, provocându-i o fractură la orbită. Mătușa a fost lovită cu pumnul de cinci ori în cap. Sandel Hornea a fugit apoi.

"A fugit singur cu consola de jocuri video, credem că a crezut că este vorba de hard disk-ul de la camera de supraveghere." Falsul curier a fugit în România. Dar, datorită recunoașterii amprentelor sale pe presupusul pachet de livrare, a fost arestat de poliție în luna martie. Românul a pledat vinovat pentru mai multe capete de acuzare, între care vătămare corporală, jaf și furt, și va fi condamnat peste câteva săptămâni, informează the Mirror.

Vezi și: Românul care a îngrozit Marea Britanie în 2019 a fost prins. Ce le-a făcut unor femei în propria lor casă

Odată ajuns în mâinile poliției britanice, a început ancheta privind profilul lui Sandel Hornea. Autoritățile au descoperit că bărbatul avea deja antecedente de infracțiuni de trafic sexual. În Italia, Sandel Hornea a executat "o pedeapsă de 9 ani de închisoare pentru trafic sexual", a precizat poliția.

Săndel Hornea a fost eliberat din închisoare în martie 2018, în baza recursului compensatoriu. Imediat după, românul a plecat în Anglia, unde a comis aceleași ilegalități ca în România şi în Italia, acolo unde a şi fost condamnat. În ianuarie 2008, Săndel Hornea a fost arestat şi extrădat în Italia, acolo unde a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism, după ce a obligat o minoră de 16 ani să se prostitueze. După ce şi-a ispăşit pedeapsa în Peninsulă, Hornea s-a întors în România, unde a continuat să comită infracţiuni, apoi a ajuns în închisoare, însă a fost eliberat în luna martie 2018, în baza recursului compensatoriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel