Un muncitor român s-a stins la serviciu, în Belgia. Un camion l-a izbit din plin: „Mi-am dat seama că am lovit ceva și m-am întors să văd ce s-a întâmplat”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Un muncitor român s-a stins la serviciu, în Belgia. Un camion l-a izbit din plin: „Mi-am dat seama că am lovit ceva și m-am întors să văd ce s-a întâmplat” FOTO: captură vrt.be
Un muncitor român s-a stins la serviciu, în Belgia. Un camion l-a izbit din plin: „Mi-am dat seama că am lovit ceva și m-am întors să văd ce s-a întâmplat” FOTO: captură vrt.be

Un muncitor român, în vârstă de 48 de ani, a murit în urma unui accident pe E403 în Moorsele, Belgia.

Românul lucra la drum și a fost ucis pe E403 în Moorsele. Bărbatul lucra cu echipa sa pentru o firmă de semnalizare când a fost lovit de un camion. Serviciile de urgență au încercat să resusciteze victima, dar acesta a murit pe loc. Potrivit parchetului, șoferul camionului a ieșit negativ la testul de alcool și droguri. 

2. -imagine fara descriere- (un-muncitor-roman-s-a-stins-la-serviciu--in-belgia--un-camion-l-a-izbit-din-plin-mi-am-dat-seama-ca-am-lovit-ceva-si-m-am-intors-sa-vad-ce-s-a-intamplat-2.jpg)

„Va fi necesară o evacuare”. Zeci de români, în prag de a fi dați afară dintr-o clădire ocupată ilegal, în Belgia: „Îi mai tolerăm, măcar cât durează iarna”

 

Un camion l-a accidentat mortal pe român

 

Accidentul s-a petrecut miercuri dimineață, în jurul orei locale 06:00 pe E403 în Moorsele, în direcția Tournai, regiunea Valonia din Belgia. O echipă de lucrători ai drumurilor era angajată să pună semnalizare pentru lucru pe marginea laterală. Un șofer de camion l-a lovit pe unul dintre muncitori. 

„Au urmărit să facă bani rapid ilegal”: Tânără româncă și soțul ei, condamnați după ce polițiștii au descins la ei acasă: „Nu mă lăsau să mă urc la ultimul etaj”

Șoferul și-a dat seama că a lovit ceva sau pe cineva și astfel s-a întors la locul accidentului pentru a verifica ce s-a întâmplat. Apoi i-a văzut pe muncitori cum resuscitau românul. Serviciile de urgență s-au deplasat la fața locului, dar toate ajutoarele au venit prea târziu. Poliția l-a interogat pe șofer cu privire la accident. De asemenea, a trecut negativ la un test de droguri și alcool.  

3. -imagine fara descriere- (un-muncitor-roman-s-a-stins-la-serviciu--in-belgia--un-camion-l-a-izbit-din-plin-mi-am-dat-seama-ca-am-lovit-ceva-si-m-am-intors-sa-vad-ce-s-a-intamplat-3.jpg)

Victima este un român, în vârstă de 48 de ani, din Anvers. El lucra pentru firma de semnalizare NV Fero din Willebroek. Parchetul a trimis un expert rutier și un medic pentru a cerceta împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

„Nu era șeful lor”. Antreprenor român, bun de plată în Belgia: Cum s-a îmbogățit cu zeci de mii de euro de pe urma a șapte muncitori conaționali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel