Un milionar american s-a îndrăgostit de o ROMÂNCĂ, la un salon de masaj din Italia. A „vărsat” în conturile fetei o avere

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captura Libertatea
Sursa foto: captura Libertatea

Fermierul Jay B Linville, 63 de ani, un milionar din Florida, căsătorit și cu opt copii și-a găsit marea dragoste într-un salon de masaj din Milano. Acesta a cunoscut o româncă de doar 23 de ani din Onești.

Americanul cu afaceri în ouă și în găini a „vărsat” în conturile fetei o avere. Roxana Andreea Rotaru și-a scos banii din cont, iar la câteva străzi depărtare a fost oprită de mascați.

Tânăra relatează pentru Libertatea cum a fost „tăvălită” și încătușată, la acțiunea în forță a anchetatorilor, care au pus sub sechestru conturile îndrăgostiților.

Citat ca martor, americanul recunoaște relația cu blonda din Onești, iar mobilul unei posibile escrocherii sentimentale este spulberat. Își reafirmă dragostea pentru „Pisi” a lui.

În prezența avocatului, Andreea a explicat: „Lucrez la un salon de masaj erotic din Milano, Italia, de aproximativ 3 ani. Eu ofer clienților servicii de masaj erotic, însă nu întrețin relații sexuale cu aceștia în incinta salonului de masaj. În luna martie 2017, un client de-ai mei, pe nume Jay B Linville, mi-a propus să mă văd cu el după terminarea programului de lucru. Eu am acceptat, m-am întâlnit cu el și astfel am început o relație cu acesta. La începutul relației, el venea cam două săptămâni pe lună să ne vedem, iar ulterior, venea cam la o lună – două și stătea cam două-trei săptămâni. De aproape fiecare data când ne vedeam, plecam împreună într-o vacanță. Am fost cu el în Franța, Grecia, Elveția, Italia, România. De fiecare data când mă vedeam cu el acesta îmi dădea o sumă de bani, să am de cheltuială, cuprinsă între 5.000-20.000 de euro, în numerar.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel