Un medic din Tulcea și un motociclist din Polonia și-au pierdut viața într-un grav accident rutier, produs în Maramureș

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un accident rutier grav a avut loc aseară, 13 august, pe raza orașului Vișeu de Sus. Un medic din Tulcea, în vârstă de 62 de aniși un motociclist de 48 de ani și-au pierdut viața pe loc. Încă o persoană a fost rănită.

Bărbatul din Tulcea a intrat cu mașina într-o depășire periculoasă, spulberând un motociclist care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, motociclistul a fost aruncat în curtea unui imobil, în timp ce autoturismul s-a izbit de un gard. Potrivit VasileDale.ro, o scândură din gard a străpuns parbrizul, omorându-l pe loc pe medic. Bărbatul de pe moticicletă a decedat la spital, ca urmare a rănilor grave suferite.

 

Ce spune Poliția

 

Pe 13 august, la ora 21.10, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N.18, pe strada Rândunelelor din oraș. La fața locului, polițiștii au identificat o motocicletă și un autoturism care prezentau avarii în urma producerii accidentului, scrie actualmm.ro.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat de 62 de ani din Tulcea și vătămarea corporală a motociclistului, un bărbat de 48 de ani din Polonia, respectiv vătămarea corporală a unei pasagere din autoturismul implicat în accident, o femeie de 49 de ani. Motociclistul a decedat la spital. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel