Un jandarm român s-a sinucis chiar în unitate. Bărbatul și-a tras două gloanțe în piept cu pistolul din dotare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un medic român a încetat din viaţă. Georgel Filip doar 44 de ani
Un medic român a încetat din viaţă. Georgel Filip doar 44 de ani

Un incident foarte grav a avut loc duminică, 21 decembrie 2021, la sediul Insepctoatului judeâean de Jandarmi Alba.Un subofiţer angajat în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi-a tras două gloanţe în piept, în zona inimii, cu pistolul din dotare.  

Incidentul s-a produs duminică, în timp ce angajatul Jandarmeriei Alba efectua serviciul de pază al unităţii militare.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD care au încercat să-l resusciteze pe jandarm, dar și polițiștii de la IPJ Alba pentru cercetare. Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar din Cluj-Napoca, relatează adevărul.ro.

O altă tragedie s-a produs în Dolj, unde un ofițer în vârstă de 34 de ani din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj s-a sinucis

 

 

Un alt ofițer român, de 34 de ani s-a sinucis. Bărbatul s-a otrăvit în subsolul blocului în care locuia

 

Un ofițer în vârstă de 34 de ani din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj s-a sinucis. El a fost găsit în subsolul blocului unde locuia. Din primele informații se pare că bărbatul s-a otrăvit, iar apropiații spun că avea probleme familiale, îi murise tatăl și trecea printr-un divorț

Cel mai probabil, bărbatul suferise o depresie. Acesta și-a luat câteva zile concediu și s-a sinucis. Era angajat la serviciul Pirotehnic în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Municipal Filantropia, fiind dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, scrie antena3.ro.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

„Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul nu prezintă urme de violență pe corp. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Municipal Filantropia, fiind dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, Mihaela Sadoveanu, citată de craiovaforum.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel