Un individ s-a strecurat din greșeală în patul soacrei și este acuzat de agresiune sexuală. Spune că a încurcat camerele

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Un bărbat va primi 13 milioane de euro despăgubire, după ce a stat 37 de ani nevinovat în închisoare
Un bărbat va primi 13 milioane de euro despăgubire, după ce a stat 37 de ani nevinovat în închisoare

Un individ de 20 de ani s-a strecurat în patul soacrei și a ajuns să fie acuzat de agresiune sexuală. 

Totul s-a întâmplat în Spoleto, o comună din Perugia, regiune aflată în centrul Italiei. 

Potrivit datelor din proces obținute de presa italiană, tânărul s-a dus să doarmă acasă la prietena lui. În timpul nopții s-a ridicat din pat pentru a merge la baie, dar apoi când s-a întors a intrat în camera soacrei lui de 38 de ani și s-a băgat sub plapumă.

Aflat astfel sub acuzația de agresiune sexuală, tânărul de 20 de ani a fost achitat de tribunalul Spoleto. Procurorii au realizat un rechizitoriu prin care cereau o pedeapsă cu închisoarea de un an și patru luni, dar judecătorul a decis că "fapta nu există". 

Tânărul a spus că totul a fost o greșeală

 

Completul l-a achitat pe deplin. Fapta este de netăgăduit - a argumentat în sala de judecată avocatul Valter Di Fusco, implicat în apărarea învinuitului. "Din partea clientului meu nu a existat nicio dorință de a intra în patul soacrei. A fost o mare eroare".

Evenimentele s-au petrecut în urmă cu câțiva ani, dar abia în ultimele zile sentința de primă instanță a pus oarecum capăt chestiunii juridice.

Potrivit celor reieșite în cadrul cercetării preliminare, tânărul se oprise să doarmă la locuința fostei iubite în acea noapte după ce s-a întors de la o petrecere unde a consumat mult alcool.

În timpul nopții - aceasta este varianta apărării - ar fi încurcat camerele când a ieșit din baie și ar fi ajuns sub plapuma cu soacra, de care a încercat să se apropie. Femeia, care a depus plângerea, a participat inițial la acțiunea civilă, dar apoi a renunțat la proces.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel