Un imigrant, care voia să ajungă în Germania, a călătorit mii de kilometri pe sub TIR-uri, până în România: Prins mergând pe jos pe Autostradă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Trei afgani şi un pakistanez au călătorit din Turcia în România ascunşi pe osiile unor semiremorci
Trei afgani şi un pakistanez au călătorit din Turcia în România ascunşi pe osiile unor semiremorci

Un imigrant tunisian a fost reținut în județul Argeș, când a fost surprins mergând pe jos, pe Autostradă. El a călătorit numai pe sub TIR-uri până a ajuns în România. Destinația sa era Germania.

Tunisianul a ieșit de sub un camion atunci când acesta a oprit intr-o parcare pe autostrada A1, apoi a plecat pe jos către Pitești. El a fost găsit de politistii se la Poliția Autostrăzii A1, cărora le-a spus ca mergea pe jos spre Germania, unde voia să caute de lucru.

„În noaptea de 16 spre 17 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrăzi – Autostrada A1 au depistat, în zona Km 86, o persoană de cetățenie străină, care se deplasa pe jos, pe banda de urgențe. Din verificări, s-a stabilit că cel în cauză este un cetățean străin, posibil de cetățenie tunisiană, în vârstă de 27 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări Argeș au efectuat verificări „cu privire la modul de intrare în țară și șederea cetățeanului străin pe teritoriul României”, în urma cărora a fost întocmit dosar penal „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, conform art. 262 din Codul Penal”.

De asemenea, a fost dispusă cazarea bărbatului pentru 14 zile la un centru de carantină, urmând ca apoi „să fie luate măsurile legale care se impun”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel