Un grec a vrut să-și repare mașina ilegal în România, după ce a comis un accident mortal în Bulgaria

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un cetățean grec în vârstă de 68 de ani a fost depistat, marți, în timp ce încerca să convingă angajații unui service auto din Măgurele, județul Ilfov, să îi repare mașina cu care ar fi produs un accident mortal în Bulgaria. 

Polițiștii orașului Măgurele l-au depistat pe cetățeanul grec într-o anexă de birouri, dintr-un imobil unde se află și un atelier auto. Acesta încerca să convingă personalul service-ului auto să îi repare mașina, deși nu avea autorizație de reparație.

În cadrul verificărilor, polițiștii din Măgurele au stabilit că mașina a fost implicată într-un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, pe teritoriul Bulgariei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal, pentru nerespectarea atribuțiilor privind verificarea tehnica ori efectuarea reparațiilor. În urma relaționării cu autoritățile din Bulgaria, acestea au emis la data de 3 august, pe numele bărbatului, un Mandat European de Arestare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Bărbatul respectiv are drept de rezidență în România.

În prezent, cetățeanul grec se află în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, competenți pentru realizarea procedurilor privind punerea în aplicare a Mandatului European de Arestare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel