Un fotbalist român din Olanda, prezent în „coșmarul” de la Nădlac: „După ne întrebăm de ce lumea pleacă din ţară!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Răzvan Marin, în vârstă de 23 de ani, mijlocașul lui Ajax, și familia lui au vrut să revină în România după încheierea stării de urgență, dar au avut de suferit la intrarea în țară.

Internaționalul român, Răzvan Marin, și familia lui au stat ore întregi în vama Nădlac, care a fost sufocată de numărul mare de români care voiau să intre în țară. Familia Marin avea bilete de avion, dar cursa le-a fost anulată și au decis să revină acasă cu mașina.

„Să tot vrei să vii acasă. După ne întrebăm de ce pleacă lumea în străinătate. Încă puțin și se fac 18 ore de când ne chinuim să facem acei 5-6 kilometri pentru a intra în România”, scria Răzvan Marin pe Instagram în jurul orei 02:00.

Petre Marin a spus apoi că au reușit să intre în România și a explicat cum a decurs totul, iar Răzvan Marin a povestit că a petrecut mai mult în vamă decât din Olanda până la intrarea în România.

„Da, am reușit să intrăm. Suntem împreună. Cam 18-20 de ore am stat. Suntem bine. A durat mult pentru că erau procedurile de verificare din cauza acestui coronavirus. Ne-au verificat, am completat o declarație. Nu mai contează acum. Asta a fost să fie”, a spus fostul jucător, potrivit Gazeta Sporturilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel