Un fotbalist român a fost condamnat la închisoare în Italia după ce a bătut un arbitru

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Român de 24 de ani, prins la furat într-un salon de înfrumusețare din Italia: un an jumate de închisoare
Român de 24 de ani, prins la furat într-un salon de înfrumusețare din Italia: un an jumate de închisoare

Un fotbalist român din ligile inferioare din Italia a fost condamnat la închisoare pentru că a agresat și amenințat un arbitru. Procesul a durat aproape șase ani. 

Românul juca pe postul de atacant al echipei L'Aquila și a fost eliminat.

Arbitrul meciului în vârstă de 25 de ani, din Napoli, a scos cartonașul roșu pentru că jucătorul român l-a înjurat. Totul a început după ce în minutul 27 al reprizei secunde arbitrul a indicat o lovitură liberă pentru echipa adversă, Piano San Lazzaro, aspect ce l-a deranjat teribil pe atacator.

Meciul, din campionatul ligii a treia, grupa D, s-a disputat pe stadionul Dorico pe 7 aprilie 2018. Terenul a fost însă transformat în ring. Atacatorul, un român în vârstă de 36 de ani, l-a lovit pe arbitru de două ori în față. Prima dată după eliminare, care s-a produs pentru că a contestat aruncarea de la margine insultând arbitrul, iar a doua lovitură a fost primită după ce arbitrul a fluierat finalul meciului cu zece minute mai devreme din cauza faptului că românul îl lovise și continua să-l amenințe. 

Arbitrul a fost apoi însoțit la vestiar și amenințările au continuat acolo. „Te aștept afară, o să-ți sparg fața”, i-ar fi spus românul.

Poliția, carabinierii și echipaje de la 118 au sosit la Dorico. Arbitrul a fost dus la spital, unde o evaluare inițială arătau că are nevoie de 10 zile de spitalizare pentru o rană la nivelul capului în urma lovirii de către agresorul român.

În urma controalelor medicale ulterioare, numărul de zile de spitalizare au urcat la 35. Judecătorul Matteo Di Battista l-a condamnat pe fotbalistul român la trei luni cu suspendarea executării pedepsei cu condiția plății unei sume provizorii de 2 000 de euro, bani ce urmează să fie plătiți victimei, parte civilă reprezentată de avocatul Jacopo Saccomani. .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel