Un copil român s-a sinucis la doar 12 ani. Și-a pus capăt zilelor într-un mod aspru și cumplit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Copilul de 12 ani era din localitatea Bogdănești, județul Suceava și se afla în grija unui asistent maternal. Înainte să își pună capăt zilelor, băiatul a discutat cu o rudă, dar nu sunt cunoscute detalii despre convorbirea lor.

Băiatul locuia alături de asistentul maternal în localitatea din județul Suceava și a ales să își pună capăt zilelor într-un mod aspur și cumplit. Copilul în vârstă de 12 ani s-a spânzurat, într-o anexă a gospodăriei.

Tragedia s-a produs în cursul zilei de joi, 15 aprilie, iar autoritățile au demarat o anchetă penală.

Băiatul era încadrat în grad de handicap din anul 2019 și se afla în grija unui asistent maternal, informează Adevărul.

Înainte să își pună capăt zilelor, băiatul ar fi vorbit la telefon cu o rudă se sânge, dar nu sunt cunoscute detalii despre ceea ce au discutat.

 

Copilul a fost găsit spânzurat

 

Asistentul maternal s-ar fi aflat la domiciliu în ziua respectivă, iar copilul a purtat o conversație telefonică cu o rudă, apoi a ieșit din casă. Văzând că băiatul nu mai revin în casă, asistentul maternal a mers în curte.

Din păcate, copilul a fost găsit spânzurat, într-una dintre anexele gospodăriei. Asistentul a sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat o ambulanță, însă medicii nu au mai avut cum să-l salveze.

În acest caz, polițiștii au demarat o anchetă și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din cuplă, fiind cercetări în desfășurare, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-au petrecut evenimentele.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel