Un român a omorât-o pe femeia la care stătea în gazdă. Criminalul le-a spus polițiștilor că așa a găsit-o

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Ciprian Alexandru Ț. a fost arestat preventiv, fiind acuzat de omor. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice și nervos că fusese părăsit de iubită, bărbatul a lovit-o, mortal, pe femeia la care stătea în gazdă.

Victima a început să-i reproșeze că nu plătește chiria și că îi fură din casă, a lovit-o cu pumnul în zona feței. Din nefericire, vârstnica, în vârstă de 73 de ani, a decedat. Criminalul a sunat, apoi, la 112 și a spus că așa a găsit-o.

Crima s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 spre 20 februarie. Ciprian Alexandru Ț. locuia cu chirie în municipiul Constanța, proprietara fiind o femeie de 73 de ani. Agresorul se certase cu iubita, care a plecat de la domiciliu. Supărat, a consumat băuturi alcoolice, pentru a-și îneca amarul, scrie replicaonline.ro

Din nefericire, a venit proprietara, care a început să-i reproșeze că-i fură din casă și că nu-și plătește chiria. Individul s-a enervat și i-a dat victimei doi pumni în față, provocându-i dublă fractură de mandibulă și hemoragie craniană. La scurt timp, femeia de 73 de ani a decedat. Ciprian a sunat la 112, spunând că așa a găsit-o, că nu știe ce s-a întâmplat. A fost condus la audieri și adevărul a ieșit la suprafață.

 

Un chiriaș român și-a omorât gazda, apoi le-a spus polițiștilor că așa a găsit-o

 

Pe 21 februarie, Alexandru Ciprian Ț. a fost arestat preventiv. ”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în dosarul de urmărire penală nr. 324/P/2022 şi dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile – începând cu data de 21.02.2022 şi până la data de 22.03.2022, inclusiv, a inculpatului Ţ. Ciprian-Alexandru, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor – faptă prevăzută de art. 188 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin. (1) din Codul penal.

În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Ţ.Ciprian-Alexandru. În temeiul art. 272 din Codul de procedură penală, dispune avansarea sumei de 313 lei din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa, reprezentând onorariul avocatului Petrov Georgiana, desemnat din oficiu pentru a-i acorda asistenţă judiciară inculpatului Ţ.Ciprian-Alexandru”, potrivit minutei judecătorești. Cercetările continuă sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel