Un "bombardier" întors din Franța a intrat live pe Facebook cu pistolul: "Am muniție, vă găuresc!". În 2 ore avea poliția în casă

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un bărbat din Argeș care s-a întors recent din Franța a intrat în direct pe Facebook și a amenințat că urmează să omoare un rival. "Vă găuresc! Am muniție și vă distrug", spune tânărul.

O scenă teribilă, transmisă în direct pe Facebook, i-a determinat pe polițiști să descindă la două adrese din comună Bârla, județul Argeş.

Câțiva indivizi își amenințau dușmanii, arătându-le un pistol, o pușcă și topoare. În prim-plan este un bărbat abia întors din Franţa, iar cei care-i țineau isonul sunt prieteni şi rude.

„Vă găuresc! îl vedeţi? Vă omor, am muniţie de vă distrug pe toţi. O vedeţi?”, se aude pe filmare, potrivit Știrile ProTV.

Cel ameninţat cu moartea este un consătean al individului reîntors de curând în ţară. Bărbații ar fi avut mai multe altercaţii de-a lungul timpului, din cauza unor fete.

Polițiștii au făcut percheziții și au găsit mai multe arme, deținute fără autorizație. Unul dintre indivizi a fost reținut, iar magistraţii decid astăzi dacă va fi arestat preventiv sau cercetat în libertate.

Marius Petria, cunoscut şi sub numele de „Comisarul”, spune acum, după ce a fost prins, că nu a vrut decât să îl sperie pe rivalul său.

barbat-arges-live-facebook-

Vecinii nu-l credeau în stare de așa ceva

 

Vecinii celui reţinut de poliţişti au rămas surprinşi. Oamenii spun că le-a lăsat impresia unui om la locul lui şi nu ştiau că tine în casă un adevărat arsenal.

Poliţia a descins, ieri dimineaţa, la bărbatul care a făcut live pe facebook, reţinut ulterior, dar la un tânăr în vârstă de 22 de ani.

Mădălina Epure - purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș: ”În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate o armă neletală supusă autorizării, mai multe proiectile metalice, un pistol de tip AIR Soft, dar şi două săbii.”

Pe numele sau a fost deschis şi un dosar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, infracţiune care se adaugă celei de ameninţare.

barbat-arges-live-facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel