Un bebeluș român de doar 7 luni, maltratat de tatăl său: L-a mușcat și lovit pentru că plângea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un copil de doar 7 luni din județul Galați a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost maltratat de tatăl său.

Băiețelul a fost internat direct în secția de reanimare a spitalului Grigore Alexandrescu, cu leziuni multiple.

Medicii de aici fac tot posibilul să îi salveze viață. Între timp tatăl a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Liliana Curea urmărește acest caz tragic și vine cu detali.

Băiețelul a fost scos de la reanimare și în acest moment se află internat împreună cu mama sa într-un salon în spitalul Grigore Alexandrescu.

El a fost adus în urmă cu câteva zile în spitalul din București după ce tatăl sau l-a maltratat. Ancheta desfășurată până acum arată că încă din luna Mai bărbatul și-a agresat fizic și psihic bebelușul, fiind nervos că cel mic plângea.

 

Bebelușul va rămâne cu sechele grave

 

Totul a culminat în dată de 2 iunie când loviturile i-au cauzat băiețelului un traumatism cranio cerebral cu hemoragie la ambii ochi.

Doctorii de la Grigore Alexandrescu îl îngrijesc de atunci pe băiețel, însă cel mai probabil acesta va rămâne cu sechele grave.

Polițiștii din Galați au început o anchetă în acest caz, iar bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Este acuzat de tentativă la omor și rele tratamnete aplicate minorului și riscă să rămână multă vreme după gratii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel