Un bebeluș român de doar 10 zile, un copilaș de 3 ani și mama sa, MORȚI după o DEZINSECȚIE. Alți 6 oameni în stare GRAVĂ

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi copilași și o mămică au murit la Timișoara, după o acțiune de dezinsecție. Alți 6 oameni sunt în stare gravă. Peste 15 apeluri către 112 au fost efectuate din același bloc în decurs de două zile.

Nu mai puțin de 9 oameni, între care cinci copii, din același bloc din Timișoara, au ajuns în grija medicilor, iar trei au murit. Este vorba de doi copii, între care un bebeluș de numai 10 zile, și mămica primului.

Sâmbătă, bebelușul de numai 10 zile a ajuns de urgență la spital. Medicii au crezut atunci că s-a înecat cu laptele care ar ajuns în plămâni în cantitate mare. În ciuda eforturior disperate ale doctorilor de a-l salva, acesta s-a stins la scurt timp.

Ambulanța a fost chemată apoi duminică la un alt apartament din bloc, de unde medicii au preluat un copilaș de 3 ani care avea dureri de burtă și de cap și vărsături. În acest caz părinții au refuzat inițial internarea, pentru că mai apoi să fie readus în Urgențe, pentru că starea i s-a agravat. Copilul a murit, iar luni dimineață s-a stins și mama acestuia, în vârstă de 29 de ani.

Doctorii au intervenit apoi pentru alți 3 copii și 3 adulți din imobil, cu aceleași simptome, care au fost internați. Nu mai puțin de 15 apeluri au fost efectuate începând de sâmbătă, de la ora 8.00 dimineață, de la aceeași adresă. La primul copil, de 10 zile, s-a presupus că ar fi fost înecat cu lapte. Apoi, un al doilea copil de trei ani a murit, și acum și mama acestuia din urmă.

Din primele informații, se pare că în blocul cu pricina, unul de garsoniere, fost de nefamiliști, s-ar fi făcut de curând o amplă operațiune de dezinsecție. Nu se știe deocamdată dacă are sau nu vreo legătură cu nenorocirea. Toți locatarii vor fi supuși unor verificări medicale amănunțite.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel