Un bebeluș a murit, după ce o tânără româncă l-a născut în haznaua din fundul curţii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Pompierii militari de la Secţia Târnăveni au intervenit, sâmbătă dimineaţa, în localitatea Suplac, pentru a scoate din toaletă un nou-născut, despre care mama susţine că l-ar fi născut spontan, copilul fiind declarat decedat de echipajul medical prezent la faţa locului.

„În această dimineaţă, în jurul orei 5,10, a fost sesizat un copil nou-născut căzut într-o toaletă exterioară din curtea unei case de locuit, în localitatea Suplac, strada Principală. Au intervenit pentru extragerea acestuia pompierii militari de la Secţia Târnăveni. Nou-născutul a fost extras din toaleta exterioară de către pompierii militari, dar din păcate acesta a fost declarat decedat de către medicul aflat la faţa locului”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a informat, sâmbătă, că poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Târnăveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără ar fi născut în mod spontan în toaleta exterioară din curtea unei case de locuit, din localitatea Suplac.

„Echipajul medical aflat la faţa locului a constatat decesul fătului. Cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care a survenit decesul acestuia. Poliţiştii desfăşoară cercetări, sub supravegherea procurorului din cadrul parchetului competent, pentru comiterea infracţiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului de către mamă”, a precizat IPJ Mureş.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel