Un bărbat și-a omorât în plină stradă soția asistentă și pe fiica lor apoi s-a sinucis: „Oamenii sunt șocați!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură dailyrecord.co.uk
Sursa foto: captură dailyrecord.co.uk

Comunitatea dintr-un oraș din Scoția este îngrozită, după ce o asistentă și fiica acesteia au fost înjunghiate la o distanță de nici 20 de minute una de cealaltă. 

Tragicul eveniment a avut loc în centrul orașului Kilmarnock. O asistentă, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiată mortal în parcarea spitalului Crosshouse University din acest oraş, în jurul orei locale 19:45.

Circa 20 de minute mai târziu, fiica acesteia, în vârstă de 24 de ani, a fost de asemenea înjunghiată pe o stradă din centrul oraşului. Transportată la acelaşi spital, ea a decedat ulterior.

Potrivit autorităților, autorul crimelor ar fi fostul soț al asistentei care era și tatăl fetei, în vârstă de 40 de ani, care după oribilele fapte s-a urcat într-o mașină și s-a izbit violent de un copac. Bărbatul a murit pe loc, medicii nemaiputând să îi salveze viața.

„Oamenii sunt șocați! Lucrăm pentru a confirma circumstanțele complete ale celor întâmplate. Dacă cineva are informații care ar putea ajuta întrebările noastre, vă rugăm să ne contactați”, a transmis Faroque Hussain, potrivit dailyrecord.co.uk.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel