Un bărbat și-a împușcat, mortal, soacra și soția cu o armă de vânătoare. Criminalul riscă închisoare pe viață

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat, de 49 de ani, şi-a împuşcat, mortal, soţia și soacra cu o armă de vânătoare, pe care o deținea ilegal. Tragedia a avut loc, aseară, într-un bloc din centrul oraşului Cahul, Republica Moldova. Fiul celor doi a fost cel care a sunat la poliție.

 

În urma rănilor primite, soacra, în vârstă de 69 ani, a decedat la fața locului, iar soția în vârstă de 49 ani, a fost dusă de urgență la spitalul din Cahul, dar a decedat la scurt timp după aceea. 

Potrivit poliției, criminalul era în stare de ebrietate. Alcooltestul a arătat că agresorul avea 0,79 mg de alcool în aerul expirat, scrie Publika.md

Oamenii legii au stabilit că cele femei, împreună cu alți membri ai familiei, se întorceau acasă, după ce fusese în vizită la niște rude. În timp ce intrau în scara blocului, bărbatul a împușcat în direcția lor dintr-o armă de vânătoare.

Polițiștii  mai precizează că cei doi soți erau în conflict și se despărțise recent. În acest caz a fost iniţiat un dosar penal. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă detenție pe viață. Alte circumstanțe se stabilesc. 

 

Un alt român, și-a înjunghiat mortal tatăl, în luna octombrie. Criminalul a sunat apoi la 112 

 

Un bărbat a fost ucis chiar de propriul fiu. Tragedia s-a petrecut, la sfârșitul lunii octombrie, în localitatea Micești din județul Argeș. Vecinii spun că atât victima, cât și fiul erau bine văzuți în comunitate. Polițiștii anchetează acum cazul.

Victima avea 66 de ani și trăia în satul Purcăreni din comuna argeșeană. El a fost ucis chiar de fiul său, un tânăr în vârstă de 29 de ani.  Cel care a sunat la 112 a fost chiar fiul victimei. 

Oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului și au găsit cadavrul în curtea casei. Trupul neînsuflețit a fost dus la IML. Din primele cercetări, se pare că cei doi s-au certat, iar fiul a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe tatăl său. Vecinii regretă tragedia petrecută și spun că atât victima, cât și fiul erau bine văzuți în comunitate. Suspectul a fost reținut de polițiști, relatează  reporter24.info.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov și un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă, iar bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit decedat. Persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 29 de ani, a fost condusă la sediul poliției pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma agravantă a omorului, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș”, transmite IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 30 octombrie, bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel