Tragedie fără margini într-o familie. Doi frați, de 14 și 16 ani, au murit într-un accident de motocicletă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un accident cu final tragic a avut loc noaptea trecută în jurul orei 23:00, la ieșire din satul Chetrosu, raionul Drochia, Republica Moldova. În urma accidentului, doi frați, de 14 și 16 ani, au decedat.

Potrivit Poliției, cei doi minorii ar fi luat o motocicletă de la o rudă și au mers să se plimbe cu ea. Neavând permis auto,  băiatul de 16 ani, care conducea mijlocul de transport, a pierdut controlul și s-a izbit în plină viteză de o plită de beton din afara carosabilului.

Ofițerul de presă a Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc, a declarat că accidentul a avut loc în seara de miercuri, 24 noiembrie, în jurul orei 23:00, la ieșire din satul Chetrosu, raionul Drochia. La fața locului oamenii legii au stabilit că în accident au fost implicați doi minori, care au decedat înainte de venirea ambulanței, scrie replicamedia.md.

Adolescentul de 16 ani, care a condus motocicletă de marca „Haojin 200”, fără numere de înmatriculare, nu avea permis de conducere. Ambii minori erau locuitori ai satului Șuri. Preliminar, se crede că din cauza nerespectării vitezei de deplasare, băiatul de 16 ani a pierdut controlul ghidonului și s-a izbit violent de o plită din beton. Impactul a fost într-atât de puternic, încât ambii frați au decedat pe loc.

Ina Moscalenco a precizat că motocicleta aparținea unor rude ale celor doi frați. Polițiștii urmează să stabilească dacă motocicleta a fost transmisă minorilor sau aceștia ar fi luat-o fără permisiunea proprietarului. Poliția face în continuare cercetări în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

 

Alți doi frați români, de 16 și 17 ani, au furat mașina părinților și s-au răsturnat. Băiatul cel mare, găsit mort

 

Tragedie într-o familie din Vaslui, după ce doi frați minori, de 16 și 17 ani, au furat autoturismul părinților și au plecat de acasă. Au fost localizați, în această dimineață, pe un câmp din comuna Ivănești, unde se răsturnaseră cu mașina. Din păcate, unul dintre cei doi frați, cel de 17 ani, a fost găsit mort.

Aseară, cei doi frați, doi băieți de 16 și 17 ani, au luat mașina familiei, un VW Golf 3, și au plecat cu ea de acasă, neavând niciunul dintre ei permis de conducere, relatează Observator.

Din păcate, cursa lor s-a încheiat cu un accident cumplit, cei doi frați răsturnându-se cu mașina pe un câmp din localitatea Ivănești, județul Vaslui.

Se pare că, la un moment dat, unul dintre cei doi adolescenți și-ar fi sunat mama și i-ar fi spus că nu știe unde se află. Femeia a sunat la 112, tinerii fiind localizați datorită telefonului mobil.

 

Bilanț tragic după accidentul de la Ivănești, în Vaslui

 

Ajunse la fața locului, echipajele de prim-ajutor a găsit mașina răsturnată pe câmp și pe cei doi minori. Din păcate, unul dintre ei, fratele de 17 ani, era decedat. Celălalt băiat a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la spitalul din Huși. "Secția de pompieri Huși intervine cu două autospeciale și echipaje specializate la un accident rutier produs pe un drum agricol dintre comunele Pădureni și Lunca Banului. La fața locului s-au deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui și un echipaj de polițiști din cadrul IPJ Vaslui. În accident este implicat un autoturism în care se aflau două persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție, pe drumul agricol care face legătura dintre localitățile Ivănești (comuna Pădureni) și Lunca Veche (comuna Lunca Banului) a fost găsit un autoturism răsturnat. În autoturism se aflau doi băieți cu vârste de 16 și 17 ani. Unul dintre minori, cel în vârstă de 17 ani era decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate și lividitate cadaverică. Minorul de 16 ani a suferit traumatisme multiple, era inconștient și hipotermic. Victima a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, urmând să fie transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși", a transmis ISU Vaslui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel