Caz tragic: Adolescentul mort după ce s-a răsturnat cu maşina, cumpărase autoturismul în urmă cu câteva zile

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Adolescentul decedat după ce s-a răsturnat cu maşina, cumpărase autoturismul în urmă cu câteva zile
Adolescentul decedat după ce s-a răsturnat cu maşina, cumpărase autoturismul în urmă cu câteva zile

Adolescentul în vârstă de 17 ani, decedat, luni noaptea, după ce s-a răsturnat cu maşina în care se afla împreună cu fratele său, a achiziţionat autoturismul în urmă cu câteva zile, urmând să îl dezmembreze.

Surse din anchetă au precizat, pentru Agerpres, că autoturismul a fost vândut fără plăcuţele de înmatriculare, de către un consătean al tânărului.

În acest caz, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul, urmând să determine şi cine se afla la volanul vehiculului.

"Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă şi conducere fără permis", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Mihaela Manoliu, pentru Agerpres.

 

Tragedie după ce doi frați români de 16 și 17 ani au furat mașina părinților și s-au răsturnat

 

Amintim că o tragedie a lovit astăzi o familie din Vaslui, după ce doi frați minori, de 16 și 17 ani, au furat autoturismul părinților și au plecat de acasă. Au fost localizați, în această dimineață, pe un câmp din comuna Ivănești, unde se răsturnaseră cu mașina. Din păcate, unul dintre cei doi frați, cel de 17 ani, a fost găsit mort.

Aseară, cei doi frați, doi băieți de 16 și 17 ani, au luat mașina familiei, un VW Golf 3, și au plecat cu ea de acasă, neavând niciunul dintre ei permis de conducere, relatează Observator.

Din păcate, cursa lor s-a încheiat cu un accident cumplit, cei doi frați răsturnându-se cu mașina pe un câmp din localitatea Ivănești, județul Vaslui. Se pare că, la un moment dat, unul dintre cei doi adolescenți și-ar fi sunat mama și i-ar fi spus că nu știe unde se află. Femeia a sunat la 112, tinerii fiind localizați datorită telefonului mobil.

 

Bilanț tragic după accidentul de la Ivănești, în Vaslui

 

Ajunse la fața locului, echipajele de prim-ajutor a găsit mașina răsturnată pe câmp și pe cei doi minori. Din păcate, unul dintre ei, fratele de 17 ani, era decedat.

Celălalt băiat a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la spitalul din Huși.

"La data de 22 noiembrie 2021, ora 09.05, am fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din localitatea Ivănești, comuna Pădureni, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul acestei dimineți a fost anunțată de către fiul ei de 16 ani, că împreună cu fratele său în vârstă de 17 ani, s-au răsturnat cu mașina pe un câmp din proximitatea localității Ivănești, ar fi fost vătămat și că fratele său, în vârstă de 17 ani, ar fi decedat.

Poliția face în continuare cercetări în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

[citeste si]





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel