Un bărbat riscă o amendă uriașă, după ce a pus numere naționale la un automobil adus din străinătate

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un barbat risca o amenda uriada dupa ce a pus numere nationale la un automobil adus din strainatate
Un barbat risca o amenda uriada dupa ce a pus numere nationale la un automobil adus din strainatate

Un bărbat din Republica Moldova riscă o amendă de până la 47.500 lei moldovenești (10.963 RON) pentru falsificarea elementelor de identificare ale unui autoturism. Persoana în cazuă este un cetățean moldovean, originar din raionul Vulcănești.

La sfârșitul săptămânii trecute, ofițerii de urmărire penală din cadrul Direcției regionale Sud a Republicii Moldova au deschis un proces penal, pe numele unul moldovean, care a introdus în țară un automobil de teren, înmatriculat în străinătate, la care a atașat  numerele de înmatriculare moldovenești luate de la un alt autoturism de același model, transmite Poliția de Frontieră a Republicii Moldova.

Mijlocul de transport a fost supus expertizei în cadrul laboratorului al Direcției Expertiză a Documentelor IGPF, care a confirmat ilegalitatea comisă. Conform raportului de constatare tehnico-științifică, s-a stabilit că numărul de marcaj al șasiului (cod VIN) al automobilului de model „KIA Sorento”, cu numărul de înmatriculare al Republicii Moldova, a fost stres prin înlăturarea stratului superficial de metal. Mai mult, eticheta cu numărul de marcaj al șasiului a fost demontată de la un alt automobil și montată ulterior pe automobilul vizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel