Un bărbat, revoltat de prețul ceaiului pe o autostradă din Austria: Este o înșelăciune!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un bărbat, revoltat de prețul ceaiului pe o autostradă din Austria - Am băut cel ieftin ceai!
Un bărbat, revoltat de prețul ceaiului pe o autostradă din Austria - Am băut cel ieftin ceai!

Un ceai fierbinte este binevenit în sezonul rece. Dar un bărbat, aflat într-o zonă de odihnă pe o autostradă din Austria, nu s-a mai bucurat de cana de ceai fierbinte, când a văzut cât trebuie să plătească. 

Bărbatul a fost revoltat de prețul pe care a trebuit să-l plătească. Era atât de enervat încât cinci minute mai târziu a postat întâmplarea pe Facebook. Bonul a fost emis la ora 10:30 a.m. pe 15 decembrie și valoare sa este de 6,25 de ero pentru un ceai.

„Atenție”, scrie bărbatul sub fotografia postată pe Facebook. „Cel mai 'ieftin' ceai de 6,25 euro pe care l-am băut vreodată”, continuă ironic bărbatul, adăugând: „Aceasta este o înșelăciune rar întâlnită”.

Pe bon se vede prețul de 6,25 euro pentru un ceai. Probabil că nu se referă la un ulcior sau la o cisternă întreagă, ci la o cană, altfel nu s-ar enerva atât de mult.  

 

”Bănuiesc că vom reveni în curând în epoca de piatră”

 

Bonul provine de la o filială a lanțului Landzeit, care are 16 restaurante pe autostrăzile din Austria. Bărbatul intrase în restaurantul din Strengberg (Austria Inferioară) pe A1. Marca de ceai poate fi găsită pe bon: este una care reprezintă ceaiuri organice puțin mai scumpe. În magazinul online, un pachet de ceai costă în jur de cinci euro. Postarea de pe Facebook a primit zeci de reacții, majoritatea dintre ele furioase. 

”Doar urmați sfaturile Cancelarului și apoi strângeți din dinți că totul va fi din nou bine. Bănuiesc că, cu această politică din Austria, vom reveni în curând în epoca de piatră”, a scris un internaut.

Iar comentariile au continuat: ”Am învățat că înainte de a comanda ceva, să aflu cât costă”; ”Nu m-am oprit niciodată la aceste popasuri de mult timp”; ”Are o mașină electrică și trebuie să o încarce”; ”Consumul de ceai este pedepsit”; ”Cu așa ceva ar trebui să-ți fie milă de industria de catering? Nu sunt surprins că economia, în general, merge în jos pentru că toată lumea doar ia lucruri și le smulge. Rareori mai primești servicii și performanță”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel