Un bărbat, rănit în războiul din Ucraina, a fost internat la spitalul din Botoșani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un bărbat, rănit în războiul din Ucraina, a fost internat la spitalul din Botoșani
Un bărbat, rănit în războiul din Ucraina, a fost internat la spitalul din Botoșani

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a fost împuşcat în Capitala Ucrainei, a fost internat, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, medicul Monica Adăscăliţei.

Potrivit acesteia, bărbatul este din Turkmenistan şi efectua studii universitare la Kiev. El ar fi fost împuşcat pe 27 februarie, însă a fugit din spital cu intenţia de a ajunge în Turcia, dar în timp ce se deplasa către această ţară, maşina în care se afla a fost atacată din nou de soldaţii ruşi. Studentul din Turkmenistan s-a refugiat în România.

"Bărbatul a venit din Ucraina, din zona Kiev, şi prezenta mai multe plăgi împuşcate în regiunea fesieră şi lombară, cu o fractură de şold stâng şi maleolă peronieră, adică gleznă (...) El este stabil, prezintă în continuare corpurile străine în zonele în care a fost împuşcat. A fost investigat în Unitatea de Primiri Urgenţe şi internat pe Secţia de chirurgie", a afirmat Adăscăliţei.

Directorul DSP, care asigură şi gărzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati", susţine că plăgile împuşcate ale bărbatului erau suprainfectate.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel