Un bărbat i-a cerut soției o taxă de 700 de lire sterline după ce a făcut curățenie. Răspunsul ei a ajuns viral

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Un om de afaceri și proprietar al companiei de curățare a covoarelor și a tapițeriilor Clean Me, a decis să-și taxeze propria soție, Jasmine, cu suma de 700 de lire sterline după ce a petrecut șase ore într-o sesiune intensivă de curățenie în casă.

Marc Hatch a considerat că soția sa ar fi trebuit să plătească în urma muncii depuse la curățarea locuinței, care includea o canapea mare de colț, trei covoare din dormitoare și o podea de piatră. El a afirmat că, deși rezultatele au fost apreciate de "client", a avut o surpriză neplăcută atunci când aceasta a refuzat să plătească pentru serviciile sale.

Într-o postare pe Facebook, Hatch a explicat situația amuzantă, dezvăluind că "clientul" era de fapt soția sa și mama copiilor lor. Acesta a inclus și o captură de ecran a facturii trimise prin WhatsApp soției sale, pe care aceasta a respins-o într-un mod atât de comic încât a ajuns virală pe internet.

 

„Calmează-te suntem căsătoriți și avem trei copii”

 

Soția, Jasmine, în vârstă de 34 de ani, asistentă medicală pentru sănătate mintală, a primit "factura" într-un mod ușor și a precizat că este o glumă obișnuită între ei, unde amenință că îl va factura pentru diferite servicii pe care le prestează ea în gospodărie, cum ar fi îngrijirea copiilor și gătitul.

„Calmează-te suntem căsătoriți și avem trei copii”, i-a scris soția înapoi, conform Ladbible.

Postarea umoristică a devenit virală pe rețelele sociale, adunând peste 13.000 de aprecieri și distribuiri. Oamenii s-au amuzat de situație, sugerând că ar fi bine ca soțul să primească mai degrabă o "plată în natură".

Marc Hatch a explicat că această glumă face parte din dinamica lor obișnuită și că își dorește să aducă zâmbetul pe fețele oamenilor. De asemenea, a menționat că relația lor este presărată cu astfel de momente amuzante care mai destind stresul de zi cu zi cu trei copii mici.

Într-un final, această poveste amuzantă aduce o notă de umor în rutina zilnică și demonstrează că, în ciuda provocărilor vieții, găsirea umorului și a bucuriei în relație poate fi cheia unei conviețuiri fericite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel