Un bărbat fără adăpost a salvat un bebeluș care se rostogolea în trafic în cărucior. Acesta a fost recompensat cu un loc de muncă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Captură video youtube
Foto: Captură video youtube

Un bărbat fără adăpost a devenit un erou după ce s-a grăbit să salveze un bebeluș într-un cărucior care se rostogolea spre o șosea aglomerată. Acesta a fost răsplătit cu un loc de muncă.

Ron Nessman tocmai ieșise de la un interviu de angajare pentru un post de spălător de vase la un Applebee's din California, pe 1 mai, și stătea pe o bancă atunci când a devenit erou.

În timp ce era așezat, o femeie din apropiere a scăpat din cauza vântului puternic, un cărucior în care se afla nepotul ei, care a început să se rostogolească cu viteză spre trafic.

Femeia a fost dată jos din picioare din cauza vântului și s-a chinuit să-și revină din cădere, dar nu s-a putut ridica la timp pentru a opri căruciorul. Din fericire, bărbatul a reușit să treacă în fugă și să apuce căruciorul înainte ca tragedia să se întâmple.

 

Bărbatul a sărit imediat în ajutorul copilului



El a alergat în stradă pentru a salva copilul iar, după intervenția sa eroică, a ajuns să primească postul pentru care dăduse interviul, precum și alte câteva oferte de muncă.

Ron, fost șofer de camion de mare tonaj, a petrecut mai mulți ani fără adăpost după ce a fost lovit de durerea provocată de moartea iubitei sale, iar în ultimele luni a locuit cu sora sa în timp ce încerca să se repună pe picioare.

Vorbind pentru postul local de știri KOVR, el a spus că nu a avut timp să se gândească și s-a grăbit să salveze copilul.

„Nici măcar nu am avut timp să mă gândesc la asta. Pur și simplu am reacționat. Mi-a părut atât de rău pentru doamnă. Am nepoți și nepoate. și imi pot imagina cât de grav ar fi fost așa ceva".

"Nu aș fi putut trăi cu mine însumi dacă nu aș fi făcut nimic. Mă bucur că mi-am dat seama și m-am ocupat de asta.", conform Ladbible.

 

După gestul eroic, bărbatul a primit mai multe oferte de muncă



Până acum a avut deja orientarea angajaților și a spus că ar "aprecia cu adevărat oportunitatea" acum că are un nou loc de muncă.

Pe lângă faptul că au ajuns la știri, imaginile cu Ron care se grăbește să salveze copilul au devenit virale și pe internet, iar el a dezvăluit că rude din întreaga SUA le-au văzut.

Oamenii care au văzut imaginile au ținut cu adevărat la Ron pentru că a primit slujba și l-au aclamat ca fiind un "erou" care a demonstrat că oamenii încă se pot baza pe ajutorul unui "bun samaritean".

Internetul a fost, de asemenea, destul de încântat să afle că Ron a obținut locul de muncă pentru care dăduse un interviu chiar înainte de momentul său eroic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel