Un bărbat din Tecuci, martorul unei tragedii, a dispărut. Maşina acestuia, găsită într-o parcare din Ploieşti

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Poliţiştii din Prahova şi Galaţi caută un bărbat, în vârstă de 50 de ani, dispărut de acasă de două zile. Omul a plecat după ce a asistat la moartea fulgerătoare a colegului său de serviciu.

Maşina bărbatului a fost găsită, miercuri noaptea, într-o parcare din cartierul Nord din Ploieşti. Cu câteva ore înainte, bărbatul și-a anunțat, printr-un mesaj, familia că vrea să plece în munţi. În mesaj, bărbatul scria că vrea să plece undeva la munte,  fără să precizeze zona. Imediat după ce fiul a primit un sms, prin care era rugat să meargă la Ploieşti să ia maşina dintr-o parcare din cartierul Nord, famila a mers la poliție, în seara zilei de miercuri 4 august, și l-au dat dispărut pe bărbat.

Telefonul bărbatului a fost găsit în maşină. Gestul său este precedat de o tragedie la care a fost martor. Omul este angajat al unei companii de furnizare a energiei electrice. Marţi, în timp ce se afla la o intervenţie în localitatea Ţigăneşti, colegul său a fost victima unui accident mortal de muncă. Bărbatul a murit electrocutat pe un stâlp în timpul intervenţiei, scrie adevarul.ro.

Gălăţeanul căutat acum a fost audiat de poliţie şi de inspectorii ITM imediat după producerea accidentului de muncă. Ulterior nu a mai revenit acasă, iar familia nu a mai ştiut nimic de el până miercuri seara când fiul a primit mesajul. Echipele Salvamont din Prahova au fost notificate să fie vigilente şi să supravegheze traseele din Bucegi. Potrivit Poliţiei Prahova, fiul gălăţeanului a ajuns la Ploieşti în cursul serii de miercuri şi a ridicat maşina tatălui său. Bărbatul a fost dat în atenţie la toate unităţile de poliţie de pe raza Judeţului Prahova, colaborând şi sprijinind Poliţia Municipiului Tecuci, în vederea depistării acestuia, a precizat IJP Prahova.

[citeste si]


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel