Un bărbat a refuzat să-și salveze fetița de un an din mașină. Este incredibil ce le-a spus salvatorilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
copil_in_masina
copil_in_masina

Un bărbat de 27 de ani a refuzat să-și salveze fetița în vârstă de un an din mașina unde se înregistra o temperatură ridicată, pentru că nu voia să-și distrugă autoturismul.

 

Potrivit autorităților din SUA, unde a avut loc incidentul, copilul lui de un an a rămas blocat în mașină, unde se înregistra o temperatură ridicată, iar el a refuzat să spargă geamul autoturismului, pentru că „nu-și permitea să distrugă vehiculul”. Mai mult, el ar nu ar fi permis nimănui să intervină pentru a o salva pe cea mică, pentru că tocmai își cumpărase mașina și nu avea bani suficienți pentru reparații, transmite lasvegassun.com.

Când partenera sa i-a spus la telefon că a vorbit cu un reprezentant al companiei de asigurări, care i-a spus că trimite un camion de remorcare, bărbatul, Sidney Deal, i-a spus să închidă telefonul pentru că nu era de acord cu costul. 

După câteva minute, autoritățile au intervenit și au scos copilul, iar în ciuda îngrijirilor medicale care i-au fost acordate, nu a supraviețuit și s-a constatat decesul. În urma faptelor sale, bărbatul a fost arestat și își așteaptă sentința.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel