Un bărbat a murit, iar o femeie a ajuns în stare gravă, la spital. Impact între două mașini și un buldoexcavator în Giurgiu 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Tragedie în județul Olt: Un copil de trei ani a murit strivit de o poartă de 500 de kilograme - Dosar penal deschis
Tragedie în județul Olt: Un copil de trei ani a murit strivit de o poartă de 500 de kilograme - Dosar penal deschis

Un bărbat a murit și o femeie a fost rănită, joi, după un accident produs pe DN 5, în zona Pădurii Plopșoru, județul Giurgiu, între două mașini și un buldoexcavator. Traficul rutier este blocat.

În accidentul rutier au fost implicate două mașini și un buldoexcavator. Accidentul s-a produs pe DN5, în zona Pădurii Plopșoru.

Șoferul uneia dintre mașini, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost găsit decedat. O femeie, în vârstă de 67 de ani, din cealaltă mașină, a fost preluată de ambulanța SAJ și transportată la spital. 

La ora transmiterii știrii, traficul rutier este blocat pe sensul de mers către Giurgiu. Polițiștii fac verificări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

UPDATE. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă după ce un bărbat a decedat şi o femeie a fost rănită în urma producerii unui accident rutier pe DN 5 în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme.

"În această după-amiază, pe DN 5, Bucureşti-Giurgiu, între localităţile Daia şi Uzunu, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autovehicule (un autotren şi două autoturisme). În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 66 de ani, din judeţul Ilfov, pasageră într-un autoturism, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi decesul unui conducător auto, un bărbat de 45 de ani, din comuna Oinacu, judeţul Giurgiu. Ceilalţi doi conducători auto implicaţi în evenimentul rutier, un bărbat de 26 de ani, din comuna Gostinu, judeţul Giurgiu, respectiv un bărbat de 66 de ani, din judeţul Ilfov, au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero", se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.  În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel