Un bărbat a murit, după ce cabina unui utilaj s-a desprins şi l-a strivit. Medicii nu l-au mai putut salva

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat de 40 de ani a decedat, în județul Vrancea, după ce cabina unui utilaj pe care îl repara s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste el.

 

 

Românul a decedat, miercuri, la Slobozia Bradului după ce cabina unui utilaj pe care îl repara s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste el, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres.

"În cursul zilei de 1 decembrie, în jurul orei 15,15, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat din localitatea Slobozia Bradului cu privire la faptul că, în jurul orei 15,00, un bărbat a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, în timp ce efectua lucrări de reparaţii auto în cadrul unui centru de colectare a materialelor neferoase. Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 40 de ani efectua lucrări de reparaţii ale unui utilaj, fiind surprins de cabina acestuia care s-ar fi desprins", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Totodată, potrivit autorităților, echipajul medical a sosit la faţa locului și a constatat decesul bărbatului.


Un bărbat a murit, prins sub tractorul pe care îl conducea

 

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când un bărbat a avut parte de un sfârșit tragic într-o pădure tot din județul Vrancea, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat şi l-a strivit.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit într-o pădure din satul Dălhăuţi, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat şi l-a strivit, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres. "Într-o pădure de pe raza satului Dălhăuţi, un bărbat de 35 de ani, din Poiana Cristei, în timp ce aduna material lemnos rezultat în urma exploatărilor forestiere, s-ar fi răsturnat cu tractorul, suferind leziuni grave. Până la sosirea echipajului medical bărbatul a decedat", a precizat astăzi, 19 noiembrie, IPJ Vrancea.

Potrivit polițiștilor, în acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tristul eveniment, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel