Un avion pe cursa Londra – Satu Mare, trimis să aterizeze pe alt aeroport. Zeci de pasageri români au fost afectați

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Alertă, azi, pe aeroportul Internațional Satu Mare. Cursa aeriană operată de WizzAir pe relația Londra – Satu Mare nu a putut ateriza din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Cursa, cu zeci de persoane la bord, trebuia să aterizeze pe Aeroportul Internațional Satu Mare în jurul orei 11.00, dar piloții au fost nevoiți să opereze un survol de două ore a zonei, din cauza ceții dense.

În final, în jurul orei 13.10, din cauza alertei meteorologice de vreme nefavorabilă, piloții și controlorii de trafic aerian au luat decizia de a redirecționa avionul spre Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Pasagerii au fost transportați spre județul Satu Mare cu microbuze puse la dispoziție de către autoritățile aeroportuare sau de către operatorul aerian, scrie  presasm.ro 

Pe Aeroportul Internațional Satu Mare așteptau alte zeci de persoane, care trebuiau să se îmbarce pe avion, cu destinația Aeroportul Luton, din capitala Angliei.

Cursa aeriană a celor de la WizzAir, care trebuia să ajungă inițial la Satu Mare, a decolat de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca cu destinația către Aeroportul Luton, Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel