Un avion din Republica Moldova, la un pas de a se ciocni cu o altă aeronavă - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un avion din Republica Moldova, la un pas de a se ciocni cu o altă aeronavă
Un avion din Republica Moldova, la un pas de a se ciocni cu o altă aeronavă

Avionul unei companii din Republica Moldova a fost aproape de a se ciocni cu o altă aeronavă în Brazilia. Pasagerii au trecut prin clipe de groază.

S-a întâmplat pe aeroportul din Sao Paulo, în momentul în care Boeing-ul 747 se pregătea să aterizeze, în același timp cu aeronava unei companii braziliene.

Un Boeing, ce aparține companiei moldovenești „Fly Pro”, a evitat în timpul unei aterizări în Sao Paulo ciocnirea cu o altă aeronavă. Potrivit unei înregistrări video, Boeingul companiei din Republica Moldova, care se pregătea să aterizeze pe aeroportul din Sao Paulo, Brazilia, a efectuat mai multe manevre de redresare și schimbare a direcției de zbor și probabil pentru a evita impactul cu un Boeing 737-800NG, operat de compania braziliană GOL, care era deja poziționat pentru aterizare.

În urma evenimentului care s-a petrecut luni, 28 iunie, Boeingul 737-800 a aterizat în siguranță, iar avionul companiei din Republica Moldova a efectuat o manevră de tip „go-around” la instructajul turnului de control, s-a repoziționat și a aterizat apoi fără niciun alt incident.

Boeingul 747-200F, înmatriculat ER-BAT, deținut de compania „Fly Pro” din R. Moldova, efectuase un zbor cargo pe ruta China – Brazilia cu escală pe coasta de vest a Africii. „Fly Pro Moldova” deține două Boeinguri 747-200F cu care operează zboruri cargo charter în Asia, Africa și America de Sud, scrie noi.md.

La indicaţiile turnului de control, aparatul de zbor al companiei moldovene a efectuat mai multe manevre de redresare și a schimbat direcția de zbor. A ajuns apoi la sol fără alte probleme.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel